Схемата на градския транспорт е монтирана по спирките в София

Схемата на градския транспорт е монтирана по спирките в София

Година след опита ни за съставяне на единна схема на градския транспорт в София, вече по централните спирки се забелязва монтирана картата в окончателен вид. Има някои пропуски след смяна на шрифта - разместен или застъпващ се текст, но се надяваме при следващо издание, ако има такова и ако се запази концепцията, това да се оправи. Също така като пропуск може да се отбележи липсата на червена точка - "Вие сте тук". Така всеки желаещ да се ориентира по схемата може веднага да намери своето местоположение.

Радваме се, че е запазено "намигването" с това влакче върху ЖП линията, макар да са го "модернизирали" и да не е толкова „ретро” вече. Идеята беше - бърза асоциация за ЖП транспорт, докато сега с тези аеродинамични форми не е съвсем така.

Какъвто и да е резултата сега, все е крачка напред към по-добрата визуализация на транспорта и ориентация в градската среда. Може само да се доусъвършенства започнатото, да се дават идеи и да се изчистват допуснати грешки.
Картата на градския транспорт в София беше създадена от нас преди около две години като пъвоначалната идея беше тя да е в удобен формат за сгъваема карта, с нанесени само основните спирки. Трябваше да е двуезична и да бъдат показани схематично маршрутите на всички видове транспорт.  В последствие идеята бе одобрена от ЦГМ-София и информацията беше преработена за разпечатване в голям формат с нанесени всички спирки в града.


Повече за проекта за създаване на единна схема на градския транспорт в София, може да прочетете ТУК.
За да разгледата схемата подробно във високо качество, натиснете тук.

НУЖНА ВИ Е КОНСУЛТАЦИЯ?

Подробно ще разкажем за нашите услуги, видовете работи и типовете проекти, ще изчислим стойността и ще ви направим индивидуална оферта.