Един от основните въпроси, вълнуващи посетителите на сайта - Защо си струва да се избере именно нашата фирма? Ще се постараем да Ви отговорим на този въпрос, колкото се може по-обективно.

В съвременния век на технологиите, когато човек повече от всичко цени времето си, той избира най-бързия път за постигане на своите цели.

Широк избор от услуги
Ние се стараем да подходим комплексно към решението на проблемите на нашите клиенти. Всеки клиент е наш приоритет, независимо дали е частно лице, развиващо се българско предприятие или многонационална корпорация. Фирма TRUE NORTH (истински север) изпълнява широк спектър работи свързани с геодезическите проучвания, топографски и картографски разработки, вертикално планиране, GPS - измервания. (виж повече)

Ниски цени
Инвеститорът винаги се интересува от ниската цена, и ние я предлагаме. Винаги отиваме на среща с нашите клиенти. И какво се получава като резултат?

Ние не предлагаме цени получени от средните пазарни показатели за дадена услуга, а индивидуално подхождаме към всяка поръчка, съкращаваме разходите на максимум и тогава оформяме крайната стойност на нашите работи.

За ниските разходи
Използваме най-модерната измервателна техника. Имаме опитни сътрудници, професионалисти, фактор позволяващ фирмата да работи като добре смазан механизъм. Така се пести време, което в случая се явява основен показател.

Модерна техника и програмно обезпечение
Не ни е необходим огромен щад от работници, изпълняващи трудоемка и механическа работа продължително време. Съвременните програмни продукти и инструменти позволяват всичко да се извършва мигновенно и точно като се пести нашето, а и Вашето време.  (виж повече)

Опитни специалисти
Най-голямото богатство за нас са нашите хора. В състава ни са специалисти, имащи богат опит в областта, завършили в най-добрите университети. Всеки от нас е преминал през целия цикъл от геодезически и проектантски задачи, което ни прави универсални и заменими при необходимост във всяка една дейност. В тази връзка  грешките при нас възникват по-рядко, отколкото в други организации с постоянно текучество на кадри.

И не на последно място - ние обичаме фирмата си!
Творчески подхождаме към поставените задачи, постоянно се развиваме и правим всичко възможно за да се работи приятно с нас.

Copyright © 2012 Company Name All right reserved

Plovdiv Weather Forecast, Bulgaria
Времето
За TrueNorth

НОВИНИ
Лиценз и сертификати
геодезия,проектиране,gps
Нови статии
Нови ръководства
Изработване на карти: Карта на градския
транспорт - гр. Пловдив (Plovdiv Bus Map)
Измерване височината на сграда

Характеристика на топографските елементи

>  Работа с карта

> Ориентитане по карта

> Изучаване на релефа по карта
                                                                                      АРХИВ...
Трансформиране от 1970г. към WGS84

> Кратко упътване за работа с ТПЛАН (DOS)

> Команди при работа под DOS текстов редактор

                                                                   АРХИВ...
>   Времето днес...

> ИНСТРУКЦИЯ № РД-02-20-25 от 20 септември 2011 г. за определяне на геодезически точки с помощта на GNSS

> Планиране на GNSS измерванията

гр. Пловдив,
ул. "Дилянка" № 27-29
e- mail   truenorth@abv.bg

GSM:  + 359 899 420 840
           + 359 895 760 181
tel.       032 / 90 60 83
fax.     032 / 90 60 80
> Първата карта на транспорта в Пловдив